Bild
Seuraava artikkeli

Johann Zarco: "Miksi en voisi voittaa Austinissa?”

Racebike

Yamaha Tech 3:n Johann Zarco odottaa vesi kielellä ensimmäistä MotoGP-voittoaan. Valenciassa viime kaudella hän hävisi voiton 0,337 sekunnilla, kauden avauksessa Losailissa hän johti 16 kierrosta ja Argentiinassa voittoon jäi marginaalia vain 0,251 sekuntia.

Vaikka Austinin rata ei sovikaan Yamahalle pitkine suorineen aivan täydellisesti, ei viime vuonna neljänneksi tällä radalla sijoittunut ranskalainen halua luopua voiton unelmoinnista.

Toinen satelliittikuljettaja, LCR Hondan Cal Crutchlow, nappasi voiton Zarcon nenän edestä Argentiinassa. Hän johtaa MM-sarjaa, kun taas Zarco on kolmantena – parhaana Yamahan kuljettajana.

”Circuit of the Americas on todella hieno rata. Fyysisesti se on todella haastava. Siellä on 20 mutkaa, joten se on yksi koko sarjan teknisimmistä radoista. Siellä ei ole helppoa ajaa todella kovaa”, Zarco sanoo.

”Oli hienoa olla podiumilla Argentiinassa, haluan todellakin kokea sen saman tunteen Austinissa. Miksi en voisi myös ajatella voittavani? Haluan haaveilla voitosta ja myös toteuttaa sen.”

Tech 3:n tiimipäällikkö Herve Poncharal uskoo myös suojattiinsa.

”Johann ajoi todella hienosti Argentiinassa ja haastoi Cal Crutchlowin kilpailun voitosta. Tiedämme kyllä, ettei Teksas ole paras rata meille, mutta juuri nyt kaikki toimii todella hienosti, joten olen luottavainen erittäin hyvän tuloksen suhteen.”

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.