Bild
Seuraava artikkeli
Kuva: Tomi Nevanperä

Jesse Mustonen levollisena kohti MM-finaalia

Racebike

Jesse Mustonen voi istua levollisena kuljetusauton kyytiin, kun Mersun nokka suuntaa Varkaudesta etelään kohti Ranskan La Reolea, jossa tulevana lauantaina ajetaan maaradan MM-sarjan toinen kilpailu. 

Sarjan avaus toukokuussa Saksan Herxheimissä sujui erinomaisesti ja viides sija MM-pisteissä antaa hyvät lähtöasemat MM-pistejahtiin La Reolen ruohoradalle. MM-pronssi häämöttää tällä hetkellä vain kolmen pisteen päässä. Lisäksi Jesse pitää radasta; kaudella 2016 hän ajoi MM- Challengessa neljänneksi ja viime vuonna MM-finaalissa yhdeksänneksi, vaikka yhdessä erässä tulikin hylkäys kaatumisen seurauksena.

– Hyvät mietteet on lähteä kauden toiseen MM-kisaan. Sijoituin siellä Challengessa neljänneksi. Rata sopii minulle, se on sopivan pituinen, mutta siellä saa kuitenkin kääntää ja ajaa ns. kilpaa toisin kuin Teivossa, kommentoi Jesse tulevaa.

– Ennen kisaa levätään ja laitetaan kalusto kuntoon, jotta se on MM-finaalin vaatimassa iskussa, eikä vaihdelaatikot enää kettuile. Hessun (V-H Mustonen) kanssa hierotaan käsi ja olkapää kuntoon vielä ennen reissua, toteaa Jesse.

Maaradan MM-sarjan toinen kilpailu Ranskan La Reolessa ajetaan siis tulevana lauantaina kello 21.30. MM-sarjan kolmas kilpailu ajetaan Rodenissa Hollannissa 15. heinäkuuta. Neljäs kilpailu ajetaan niin ikään Hollannissa, Eenrumin radalla 19. elokuuta ja sarja päättyy Mühldorfin 1000 metrin ovaalille syyskuun 30. päivä.


 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.