Bild
Seuraava artikkeli

Jeffrey Herlings jälleen ylivoimainen Indonesian MXGP:ssä

Racebike

Red Bull KTM:n Jeffrey Herlings voitti jo kauden 19. kilpailunsa motocrossin MM-sarjan MXGP:ssä. Indonesiassa hän voitti sekä lauantain että sunnuntain lähdöt ja oli luonnollisesti ykkönen yhteispisteissä.

Ero MM-sarjan kakkoseen Antonio Cairoliin kasvoi 24 pisteeseen. Herlings joutui jättämään Italian osakilpailun väliin loukkaantumisen vuoksi, muuten hän on voittanut 24 tällä kaudella ajamastaan lähdöstä 19, ollut neljästi kakkonen ja kerran kolmas. Ei liene epäselvyyttä, kuka maailmanmestaruuden vie.

Cairoli ajoi Indonesiassa sijat kolme ja neljä. Hänen edelleen viikonlopun pisteissä kiilasivat myös kakkonen Tim Gajser ja kolmonen Clement Desalle.


Sunnuntain kilpailussa Herlings otti kärkipaikan jo avauskierroksella, eikä siitä enää luopunut. Eroa tuli lisää koko ajan, maalissa sitä oli reilut viisi sekuntia. Desalle oli kakkonen kuusi sekuntia ennen Gajesria, tallikaveri Cairoli jäi Herlingsistä jo 18 sekuntia.

MXGP – MM-pisteet (13/20):

1. Jeffrey Herlings (Hollanti, KTM), 583 p

2. Antonio Cairoli (Italia, KTM), 559 p
3. Clement Desalle (Belgia, Kawasaki), 447 p
4. Tim Gajser (Slovenia, Honda), 410 p
5. Romain Febvre (Ranska, Yamaha), 400 p
6. Gautier Paulin (Ranska, Husqvarna), 389 p
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.