Bild
Seuraava artikkeli

Jack Miller suitsuttaa Ducatia: "On hienoa, että tehdas luottaa myös meihin"

Racebike

Pramacin MotoGP-kuljettaja Jack Miller ylistää Ducatin tukea satelliittitiimilleen. Miller siirtyi Pramacille kahden Marc VDS Honda-kauden jälkeen.

Miller oli kauden avaustesteissä Sepangissa viides ja toisissa testeissä Thaimaassa kuudenneksi nopein. Miller on kertonut jo aiemmin, että Ducati sopii paljon paremmin hänen ajotyylilleen kuin Honda. Nyt hän ylistää myös Ducatin hienoa tukea satelliittitiimille.

”Linkki tehtaalle on hieno juttu ja heitä todellakin kiinnostaa myös meidän palautteemme”, Miller sanoo.

”Thaimaassakin he olivat hyvin kiinnostuneita kuulemaan, miten renkaani toimivat, kun ajoin 84 kierrosta. On hienoa, että tehdas haluaa tukea meitä ja myös luottaa meihin.”

Myös Pramacin oma tiimi saa Milleriltä suitsutusta.

”Kaikki työskentelevät paremmin ja paremmin joka ikinen päivä. Koin, että kommenttini ja palautteeni ymmärrettiin heti. Ja samalla tehtiin välittömästi ne muutokset pyörään, mitä halusin. Olen todella tyytyväinen pyörän toimintaan, omaan suorituksiini ja tiimin suorituksiin”, Miller sanoi.


Millerin mukaan hänen itseluottamuksensa on nyt korkeammalla kuin koskaan hänen MotoGP-urallaan, joka alkoi 2015.

”En ole neljään vuoteen tuntenut oloani näin miellyttäväksi. Nyt voin tehdä juuri niitä asioita, mitä haluan. Ducatin pyörä tuntuu myös koko ajan luontevammalta ajaa. Ymmärrän jo nyt, kuinka esimerkiksi renkaiden kanssa pitää toimia”, 23-vuotias aussi sanoi.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.