Bild
Seuraava artikkeli
Kuvassa Juha ja Erno ottamassa fillareiden kanssa tuntumaa lähtösuoraan.

IRRC-sarjan avauskisan parhaat linjat löytyvät polkupyörillä

Racebike

Suomalaisittain mielenkiintoinen ratamoottoripyöräilyn kansainvälinen kilpasarja IRRC (International Road Racing Championship) starttaa Hollannin Hengelon katuradalla tänä viikonloppuna. Suomalaiskaksikko tutustui rataan fillareilla.

Suomalaisittain mielenkiintoinen ratamoottoripyöräilyn kansainvälinen kilpasarja IRRC (International Road Racing Championship) starttaa Hollannin Hengelon katuradalla tänä viikonloppuna. Kuusi osakilpailua käsittävä sarja kiinnostaa suomalaismotoristeja kahdesta syystä. Ensinnäkin siksi, että sarjan toinen osakilpailu kilpaillaan Imatralla heinäkuun alussa. Toiseksi siitä syystä, että sarjassa on odotettavissa suomalaismenestystä.   IRRC-sarjan mestaruuksista kisataan kahdessa luokassa, tonnisten pyörien Superbike-luokassa, ja kuussatasten Supersporteissa. Suomalainen BMW-tiimi Markka Racing on mukana Superbikessa kahden pilotin voimin. Viime kesänä Imatralla hyvin menestyneet Erno Kostamo ja Juha Kallio kahlaavat läpi koko sarjan.   Suomalaiskaksikko saapui Hengelon Varsselringin radalle perjantaina ja käytti osan aikaa rataan tutustumiseen. Parhaiten linjat löytyy polkupyöräilemällä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.