Bild
Seuraava artikkeli

Hondan MotoGP-kuski leikkasi sormen jänteensä poikki: ”En tiedä pystynkö ajamaan kilpaa viikonloppuna”

Racebike

MotoGP:n MM-sarjassa kahdeksantena oleva LCR Hondan brittikuljettaja Cal Crutchlow onnistui telomaan sormensa veitsellä, ja on käynyt leikkausoperaatiossa.

Crutchlow teloi etusormeaan veitsellä sunnuntaina Italiassa. Maanantaina hän meni näyttämään vammaa sairaalaan; jänne oli poikki, ja se kursittiin kasaan pienessä operaatiossa.

- Onnistuin valitettavasti leikkaamaan veitsellä sormeeni. Kun verenvuoto ei loppunut, menin maanantaina sairaalaan ja sormi operoitiin. Leikkauksen jälkeen kävin jo käsispesialistilla Parmassa. Hän teki sormeeni tukilastan, että pystyisin ajamaan ensi viikonlopun Misanon GP:ssä.

- Olen varma, ettei siitä tule helppoa, mutta teen kaikkeni, että ajaminen onnistuisi. En kuitenkaan vielä tiedä, onko se mahdollista. Nyt ei voi muuta kuin odottaa, mikä on tilanne viikonloppuna, Crutchlow sanoi Crash.netille.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.