Bild
Seuraava artikkeli

Hermunen is back!

Racebike

Mauno Hermunen on tehnyt sopimuksen italialaisen SWM:n kanssa alkavalla kaudella supermoton EM-sarjaan sekä MM-kilpailuihin.
Asiasta raportoi ensimmäisenä Xracing. Myös Hermusen omassa päivityksessä nähtiin salamyhkäinen viesti.

Hermunen voitti vuonna 2013 Supermoton maailmanmestaruuden. Kausilla 2012 ja 2014 hän ajoi MM-hopealle ja kaudella 2010 MM-pronssille.Hermunen muistetaan räväkistä otteistaan niin radalla kuin sen ulkopuolellakin. Värikäs persoona on nähty mm. palkintopallilla ottamassa huikkaa kuohujuoman sijaan Koskenkorvasta sekä ajamassa joukkue kilpailua Bulgarian maajoukkueessa.Maailmanmestaruutensa jälkeen syyskuussa 2013 Hermunen ilmoitti aikeistaan siirtyä joukkuekilpailuissa Bulgarian maajoukkueeseen. Syyksi hän kertoi Suomen moottoriliiton taloudellisen tuen puutteen. Saman vuoden lokakuussa Hermunen sai Bulgarian passin, ja Suomen moottoriurheiluliitto antoi hänelle starttiluvan Bulgarian joukkueessa. Joukkueiden MM-kilpailussa Bulgaria sijoittui toiseksi. Vuoden 2014 kisoissa Hermunen palasi Suomen joukkueeseen, joka sijoittui tuolloin neljänneksi.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.