Bild
Seuraava artikkeli

Hector Barbera luovuttaa MotoGP:stä: “Haluan voittaa taas, Moto2:ssa se on helpompaa”

Racebike

Avintia Ducati MotoGP:n Hector Barbera ei jatka tallissa ensi kaudella. Hän on menossa Moto2-luokkaan Sito Pons' Moto2-tiimiin. 30-vuotiaan Barberan kausi on ollut erittäin vaisu, hän on ollut vain kerran kymmenen parhaan joukossa. Lisäksi vuotta vanhemmalla pyörällä ajava tallikaveri Loris Baz on ollut selvästi nopeampi.

Avintia on jo vahvistanut, että Barberan korvaa ensi kaudella Marc VSD Hondan Tito Rabat.

“Ensi vuonna olen takaisin Moto2:ssa. Olen ajanut nyt MotoGP:ssä seitsemän vuotta, Ducati on ollut minulle jostain syystä hankala pyörä”, Barbera sanoo Motorsport.comille.

”Haluan jälleen voittaa, ja uskoisin sen olevan Moto2:ssa helpompaa. Siellä kaikilla on samanlaiset pyörät ja kuljettajan merkitys on suurempi. ”

Barbera manailee, ettei ole päässyt missään vaiheessa sinuiksi Ducatin pyörän kanssa.

“Tuurasin viime kaudella Ducatin tehdastiimissä Andrea Iannonea Motegissa ja Phillip Islandilla. Silloin kaaduin molemmissa kilpailuissa. Minulla ei ollut  silloin ollenkaan hyvä tunne pyörän päällä, eikä ole ollut kertaakaan tällä kaudella. Ongelma on ollut koko ajan sama, en vain pysty painamaan täysillä tällä pyörällä.” 

Kommentarer

#1
Pena0
2017-09-15 12:43

Viimekausi oli vanhemmalla Ducatilla erittäin tasainen ja hyvä. Top 10 moneen kertaan. Olisi ollut kiva nähdä Barbera mielummin Suberbiken puolella kuin Moto2 luokassa. Kuitenkin seitsemän kautta jo MotoGP:ssä. Äkkkiä saa ainakin näyttämään itsensä huonolta jos ei tulosta tule heti Moto2:ssa. Toisaalta vaikka tulisikin, niin vaikea nähdä tietä takaisin kuninkuusluokkaan kun kovia nuorukaisia tulee kovaa vauhtia takaa. Toki Suberbikessa parhaat istuimet on jo viety, mutta Baz ilmeisesti yrittää suunnata takaisin siihen suuntaan. Toivon kuitenkin todella, että Xavier Simeon ei tuota viimeistä Avintian paikkaa saa, koska ei kaverin tulokset ole lähelläkään MotoGP paikkaa. Kallio olisi kiva nähdä jälleen Rabatin tallikaverina jos Smith pystyy jatkaa siitä mihin Misanossa jäi. Rabatin sopimus Avintialle on myös saanut paljon kritisointia, mutta itse en ole samaa mieltä. Kiva nähdä mitä hän pystyy tekemään jollakin muulla kuin Hondalla. Eipä se Millerin menokaan ole mitään huikeaa ollut saman tiimin Hondalla kuivalla kelillä. Rabat kuitenkin Moto2 mestari ja varmasti löytyy parempi vauhti Ducatilla.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.