Bild
Seuraava artikkeli

​Gilbertin syndroomasta kärsivä Jonas Folger pian kunnossa

Racebike

Gilbertin syndroomasta kärsivä Yamaha Tech 3:n Jonas Folger ajoi mainion debyyttikauden MotoGP:ssä. Kauden neljä viimeistä kilpailua jäivät kuitenkin väliin harvinaisen sairauden vuoksi.

Tech 3:n tallipäällikkö Herve Poncharal kertoo, että 24-vuotiaan saksalaisen pitäisi olla täydessä kunnossa jouluun mennessä.

“Hän tarvitsee vielä lepoa, mutta minulle on kerrottu, että hänen pitäisi olla täydessä kunnossa jouluun mennessä. Niinpä uskon, että Jonas on 100-prosenttisessa iskussa, kun testit jatkuvat Sepangissa tammikuun lopussa”, Poncharal kertoo Motorsport.comille.

”Nyt onneksi tiedämme, mistä oli kyse. Aiemmin ei tiedetty, ihmeteltiin vain, miksi Moto3:ssa ja Moto2:ssa hänelle tuli niin vaihtelevia tuloksia. Hän on onnellinen kuten mekin, koska nyt tiedämme sairauden nimen ja hoitokeinot.”

Poncharal odottaa jo kärsimättömänä näkevänsä Folgerin uudelleen ajohommissa.

”Odotamme koko tiimi todella paljon, että näemme hänet jälleen tositoimissa, ja ennen kaikkea, millaisia kierrosaikoja hän pystyy ajamaan. Tiedämme kyllä, mihin hän pystyy ollessaan mentaalisesti ja fyysisesti kunnossa, muistelkaapa vain Saschenringin viime kauden kakkostilaa Marc Marquezin jälkeen.”

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.