Bild
Seuraava artikkeli

Franco Morbidelli innoissaan MotoGP:stä: "Fantastisesti voimaa"

Racebike

​Marc VDS:n Honda-tiimin ensi kaudeksi MotoGP:hen siirtyvä Franco Morbidelli totuttelee vasta uuteen isompaan pyörään. 22-vuotias tämän kauden Moto2 maailmanmestari oli tyytyväinen ajoonsa.
Morbidelli paransi vauhtiaan Jerezin testeissä koko ajan.

“Tein hiukan muutoksia omaan ajotyyliini ja sain sitä kautta lisää vauhtia mutkissa. Testit olivat kaikin puolin hyvät. Erona Moto2:een on se, että kaikki on hiukan hankalampaa. On paljon osa-alueita, joihin minun pitää tottua”, Morbidelli kertoi Crash.netille.

”Pitää keskittyä jokaiseen yksityiskohtaan pyörässä ja miettiä ajotyyliä tarkkaan. Limitti on täällä niin paljon kauempana. Pyrin askel askeleelta löytämään kaikki oikeat niksit.”

”Onhan näissä pyörissä voimaa ihan fantastisesti, siihen ei varmasti ihan pian totu. Nyt yritämme vielä saada pyörän säädettyä minulle sopivaksi.”

Jos on eroa pyörissä Moto2:een verrattuna, niin pitää olla miehessäkin.

”MotoGP:ssä on oltava vahvempi, mutta luulin ajamista itse asiassa jopa raskaammaksi, mitä se olikaan. Minulla oli kahden testipäivän jälkeenkin aika vahva olo. Kun saan hiukan lisää voimaa, pystyn ajamaan vielä kovempaa”, Morbidelli sanoi.

Seuravaksi testataan Malesian Sepangissa.

”Valencia ja Jerez olivat molemmat erittäin mutkaisia ja vaikeita ratoja ajaa MotoGP-pyörällä. On hienoa päästä ajamaan Sepangiin, jossa on enemmän pitkiä suoria ja pyörän voima tulee varmasti esiin vielä ihan uudella tavalla.” 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.