Bild
Seuraava artikkeli

Ex-kuljettaja ennustaa: ”Ensi kaudellakin kärjessä ovat Marc Marquez ja Andrea Dovizioso”

Racebike

Entinen 250- ja 500-kuutioisten MM-tason kuljettaja Carlos Checa uskoo, että myös kaudella 2018 MotoGP-mestaruudesta taistelevat Marc Marquez ja Andrea Dovizioso.

Espanjalainen on erityisen vaikuttunut kakkoseksi MM-sarjassa sijoittuneen Dovizioson suorituksista viime kaudella.

”Ihmeitä ei ole olemassa. Mielestäni Dovizioso ansaitsi kakkospaikkansa näyttäen kaikille, mitä kovalla työllä voi saavuttaa”, Checa kertoo GP Onelle.

Checan mielestä vain Marc Marquezin kaltainen mestarikuljettaja pystyi estämään Dovizioson mestaruuden.

”Marquez on yksi nopeimmista kuljettajista, mitä tässä sarjassa on koskaan nähty. Lisäksi hänen päättäväisyytensä on jotakin uskomatonta. Hänen mentaalinen lujuutensa on täysin poikkeuksellista. Jos hän jatkaa tuolla tasolla, on muiden kuljettajien todella hankala voittaa häntä jatkossakaan.”

Checa uskoo, että ensi kaudella asetelma on sama.

”En usko, että näemme mitään valtavia muutoksia. Pyörät ovat samoja ja niin myös lähes kaikkien tiimien kuljettajat. Ensi kausi jatkuu siitä, mihin tämä päättyi eli Marc ja Dovi jatkavat kärjessä.”


Ex-kuljettaja uskoo maanmiehiensä Jorge Lorenzon ja Maverick Vinalesin parantavan.

”Odotin Jorgelta paljon enemmän tällä kaudella. Hän ei voi kuin parantaa 2018. Ja sama pätee Maverickiin. uskoin hänen pystyvän taistelemaan mestaruudesta loppuun asti, mutta niin ei käynyt.”
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.