Bild
Seuraava artikkeli

Erno Kostamolle kolmas sija IRRC katuratasarjassa.

Racebike

IRRC-kausi huipentui viikonloppuna ajettuun Frohburgin kilpailuun. Markka Racingin Erno Kostamo oli IRRC Superbike -luokan kolmas.

Kommelluksitta ei kisaviikonlopusta selvitty. Ensimmäisissä aika-ajoissa Kostamo katseli rataa ilmatilasta ja joutui piipahtamaan paikallisen sairaalan kautta.
 
-Hommat leipastu käyntiin Saksassa. Ekan aika-ajon alussa voltit. Muutamaksi tunniksi sairaalaan piuhaan, kuvat ja nopea poistuminen... Uuden ajohanskan rakennus ja radalle. Huomisiin finaali startteihin lähtöpaikka P7.

Kilpailun jälkeen Kostamo oli syystäkin tyytyväinen. Vaikka kakkospaikkaa lähdettiin alunperin hakemaan, aika-ajon volttien jälkeen sarjassa kolmas sija oli selvästi helpotus. 

-Kausi 2018 IRRC katuratasarjassa saatu päätökseen. Loppupisteissä oltiin kolmas ja todella tyytyväinen tähän. 
Lähiviikkoina selviää jatkuuko kausi vielä todellisella katuradalla. Kaukoidässä järjestettävässä Macaun GP:ssä
Viimeksi suomalainen Eero Hyvärinen on ollut ajamassa 1985 kyseisessä kilpailussa.

Kostamo kiitteli kannustusjoukkojaan ja sponsoreitaan kilpailun jälkeen. 

-On suuri joukko ketä on kiittäminen tästä kaudesta. Kiitollinen olen jotta saan tehdä tätä hommaa ja toivottavasti teillekkin on tästä jäänyt muutakin kuin tyhjä lompakko

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.