Bild
Seuraava artikkeli
Imatran radalle: Erno Kostamo

Erno Kostamo: ”Imatra on IRRC-mestaruuden kannalta tärkeä käännekohta”

Racebike

Imatranajot kansainvälisen IRRC-katuratasarjan osakilpailuna alkoi tänään perjantaina vaihtelevassa kesäsäässä vapaiden harjoitusten merkeissä. Erno Kostamo on ennen Imatranajoa IRRC Superbike -luokan pisteissä kolmantena.

Tällä kaudella Kostamo on nostanut itsensä kiistatta yhdeksi luokkansa kärkikuljettajista ja mies onkin yksi Imatranajon voittajasuosikeista.

”Kyllä tavoitteenani on Imatralla ajaa tulpavoitot. Imatran osakilpailu on käännekohta. Jos voitan, silloin olen entistä vahvemmin kiinni mestaruustaistelussa. Tärkeää on voittaa pistejohdossa oleva Danny Webb. Kaikki on pyörän suhteen kohdallaan”, Erno kertoi ennen lähtöään radalle perjantai-illan vapaisiin harjoituksiin”.

Perjantai-iltapäivänä lyhyet sadekuurot kastelivat aina radan, mutta illan viimeisiin harjoituksiin radalle alkoi tulla kuiva ajoura.

”Lähtökohta on se, että keli on kaikille sama. Olemme tietenkin varautuneet tilanteen mukaan”, Kostamo totesi.


IRRC Superbike –luokan vapaa harjoitus oli ohjelmassa viimeisenä. Kostamo lähti radalle viitisen minuuttia muiden jäljessä, sillä hän ei enää lähtenyt opettelemaan rataa, vaan testaamaan kunnolla pyörää kovassa vauhdissa.

Viime vuonna Kostamo sijoittui IRRC Superbike -sarjassa neljänneksi

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.