Kuva: Jos Jessop

Eemeli Lahden mainio viikonloppu päättyi kaatumiseen

Racebike

​Lauantain sprinttikilpailussa hyviä otteita esittänyt Eemeli Lahti joutui keskeyttämään Silverstonen täyspitkän kilpailun kaatumiseen.

Silverstonessa juuri ennen BSB Supersport-luokan kilpailua alkanut sade toi lähtöön lisähaastetta. Neljännestä ruudusta startanneen 777RR HRP Suzukin Eemeli Lahden kilpailu päättyi kaatumiseen kuudennella kierroksella

– Positiivista oli, että sain jälleen ihan hyvän lähdön. Emme kuitenkaan olleet ehtineet tehdä lähtöruudukossa sen kummempia sadekelin säätöjä, löysäsimme vain hieman vaimennuksia ja kovaksihan pyörä jäi. Molemmat päät luistivat koko ajan, Lahti manaili.

– Kilpailun puolessa välissä perä vain luisti alta, vaikka en ollut edes kaasulla. Seurauksena oli pieni highsider, josta selvisin ilman vammoja. Kaikeksi onneksi pyöräkin näyttää suhteellisen ehjältä, Lahti kertasi.

– Nyt pidämme pari päivää lomaa Englannissa ennen kuin suuntaamme katseemme kohti ensi viikonloppua ja Oulton Parkin kilpailua.

BSB Supersport -sarjasta on nyt ajettu yhdeksän osakilpailua, joista Lahti on osallistunut neljään ja hänen sijoituksensa sarjassa on yhdestoista.

(Lähde: HRP Suzuki /tiedotus)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: