Bild
Seuraava artikkeli

Ducati-pomo: ”Johann Zarco ei kiinnosta meitä”

Racebike

Johann Zarcon tulevaisuudella on spekuloitu paljon, kun hänen sopimuksensa loppuu tämän kauden jälkeen. Ducatin tallipäällikkö Paolo Ciabattin mukaan Zarco ei kiinnosta heitä.

Kärkitalleista Yamaha on jo vahvistanut Maverick Vinalesin jatkon ja Valentino Rossinkin uusi sopimus lienee vain ajan kysymys. Honda on tehnyt jo sopimuksen Marc Marquezin kanssa. Mutta Ducatilla ei vielä jatkosopimuksia ole, ei Andrea Dovizioson, eikä Jorge Lorenzon kanssa.

”Olen sanonut ennenkin, että tavoitteemme on tehdä sopimukset nykyisten kuljettajiemme kanssa, joihin olemme hyvin tyytyväisiä”, Ciabatti sanoo Corriere dello Sportille.

”On vain varmistettava vielä yksi sponsorisopimus, muuten kaikki on 99-prosenttisesti valmista. Aloitamme neuvottelut muutaman viikon päästä.”

Zarco on kertonut haluavansa tehdastalliin 2019.

”Voin sanoa täysin rehellisesti, ettemme ole edes harkinneet Zarcoa. Meillä on omassa leirissämme aivan tarpeeksi lahjakkuutta”, Ciabatti kertoo.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.