Bild
Seuraava artikkeli
Andrea Dovizioso (Kuva: motogp.com)

Ducati-kaksikolle kaksoisvoitto Tsekin GP:ssä

Racebike

Tsekin tasavallan GP Brnon radalla huipentui MotoGP-luokan kilpailuun. Voittoon taisteli Andrea Dovizioso, jolle tallikaveri Jorge Lorenzo jäi vajaat pari kymmenystä.

Dovizioso lähti helteiseen kilpailuun paalupaikalta. Kärkiporukka piti hyvin asemansa kisan alussa.

Maverick Vinalesin, Bradley Smithin ja kertalisenssillä kilpailleen Stefan Bradlin kilpailu päättyi alkukierroksilla radan kolmannen mutkan kolarointiin.

Kisan puolivälissä kärjessä oli kuuden kuljettajan ryhmä tiiviinä jonona: Dovizioso, Marc Marquez (Honda), Valentino Rossi (Yamaha), Cal Crutchlow (Honda), Jorge Lorenzo ja Danilo Petrucci (Ducati).

Kilpailun lopulla kärkiryhmäksi erottui Dovizioso, Lorenzo ja Marquez. Välillä Marquez pääsi tulevan tiimikaverinsa Lorenzon ohi, mutta tämä iski takaisin toiseksi.


Maaliin ajettiin järjestyksessä Dovizioso, Lorenzo ja Marquez. Dovi voitti vajaalla kahdella kymmenyksellä ja vankassa pistejohdossa oleva Marquez jäi voitosta nelisen kymmenystä.

Valentino Rossi oli neljäs vajaat kolme sekuntia voittajan perässä. Hänelle hävisi niukasti Crutchlow.

MM-pisteissä Marquezilla on 165 pistettä, Rossilla 119 ja Vinalesilla 109. Seuraava MotoGP-sarjan osakilpailu on viikon kuluttua Itävallan Spielbergissä 12. elokuuta.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.