Bild
Seuraava artikkeli

Ducati ja Andrea Dovizioso täysin pattitilanteessa

Racebike

Murphyn lain mukaan, jos jokin voi mennä pieleen, se myös menee pieleen. Juuri näin näyttää käyneen Ducatin ja Andrea Dovizioson sopimusneuvotteluissa.

Kun esimerkiksi Marc Marquez, Valentino Rossi ja Maverick Vinales ovat tehneet ensi kauden sopimuksensa ajat sitten, ei Doviziosolla pahvia vielä ole. Jatkosta on huhuttu jo kuukausia, mutta mitään ei ole tapahtunut. Näyttää siltä, että osapuolet ovat jopa etääntyneet toisistaan.

Dovizioson palkka on vain kaksi miljoonaa euroa, GP Onen tietojen mukaan hän haluaa seitsemän, mutta Ducati on tarjonnut vain viisi miljoonaa. Kyse ei ehkä ole edes rahasta vaan enemmän periaatteesta.

Viime kaudella italialainen taisteli jopa mestaruudesta ja oli MM-sarjassa kakkonen. Ducati on muistanut erinomaisesti kehua aina pyörän merkitystä Dovizioson menestykselle, Dovi ei ole Ducatista koskaan pahaa sanaa puhunut.

”Meidän ei olisi koskaan pitänyt joutua näin myöhään tilanteeseen, missä me neuvottelemme edelleen”, Dovizioso sanoo.

Hän on kertonut neuvottelevansa Hondan ja Suzukin kanssa ja nyt, kun näyttää, ettei jatkosopimuksesta päästä yhteisymmärrykseen, jompikumpi niistä saattaa nauttia ensi kaudella Andrea Dovizioson palveluista.

Ducati ilmoitti eilen, että se haluaa Doviziolta vastauksen 3. kesäkuuta mennessä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.