Bild
Seuraava artikkeli

Ducati asetti rajan Andrea Doviziosolle: ” Sen jälkeen alamme neuvotella muiden kuljettajien kanssa”

Racebike

Ducati MotoGP:n johtaja Gigi Dall'Igna sanoo, että hän odottaa lopullista Andrea Doviziosolta vastausta tehtaan sopimustarjoukseen ensi kuun Mugellon GP-kilpailuun mennessä, muttei sen pidemmälle.

Dovizioson hyvä menestys viime ja tällä kaudella on nostanut hänen arvoaan kuljettajamarkkinoilla. Italialainen hylkäsi Ducatin viime kuussa tekemän tarjouksen. Neuvottelut ovat jatkuneet sen jälkeen, mutta Motorsport.comin mukaan osapuolet ovat vielä kaukana toisistaan.

Dovizioso on käynyt neuvotteluja myös Hondan ja Suzukin kanssa, hän haluaa Ducatilta huomattavan palkankorotuksen nykyiseen kahteen miljoonaan euroon.

“Tämä asia on saatava ratkaistua nopeasti. Neuvottelut eivät ole olleet helppoja ja ne vievät aikaa. Neuvottelemme nyt Dovizoson kanssa, mutta haluamme vastauksen Mugellon kilpailuun mennessä 3. kesäkuuta. Sen jälkeen alamme neuvotella muiden kuljettajien kanssa”, Dall'Igna kertoo.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.