Bild
Seuraava artikkeli

​Dani Pedrosa ongelmissa: ”Valtava pettymys”

Racebike

Repsol Hondan Dani Pedrosa on MotoGP:n MM-sarjassa viidentenä 49 pistettä perässä tallikaveriaan Marc Marquezia, joka johtaa sarjaa.

Pedrosa on ollut kauden aikana jo seitsemän kertaa palkintopallilla, mutta kaksi edellistä kilpailua ovat menneet pieleen; Silverstonessa kolminkertainen maailmanmestari oli seitsemäs, Misanossa vasta 14:s.

”Misanon viikonloppu oli valtava pettymys. Olemme kuitenkin jättäneet sen taaksemme ja mietimme vain edessä olevaa Aragonian GP:tä. Tiedämme, että voimme olla todella paljon nopeampia, kunhan vain saamme alle hyviä harjoituksia. Pyörään pitää löytää tismalleen oikeat säädöt, muuten emme saa renkaita toimimaan haluamallamme tavalla”, Pedrosa sanoo MotoGP:n virallisilla sivuilla.

”Olen todella innoissani, kun pääsen ajamaan Aragoniaan kotiyleisön eteen. Toivon todella, että säätila olisi hyvä ja pystyisimme nousemaan taas palkintopallille”, espanjalainen kertoi. 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.