Bild
Seuraava artikkeli

Cal Crutchlow: “Tästä tulee omituinen kausi”

Racebike

LCR Hondan Cal Crutchlow on ajanut toistaiseksi mainiot MotoGP-testit. Honda tuntuu toimivan nyt erinomaisesti. Britti uskoo, että kaudesta on tulossa hänelle uran paras, samalla hän ennustaa tulevasta kaudesta omituista.

32-vuotias Crutchlow oli Thaimaan testeissä jopa avauspäivän nopein.

”Minulla on vahva tunne, että tästä on tulossa paras kauteni MotoGP:ssä. Uskon, että pystymme suorittamaan tällä kaudella hyvin tasaisesti koko ajan, eikä isoja heilahteluja tule. Tilanne on mielenkiintoinen eri tiimien välillä, tästä tule vielä omituinen kausi”, Crutchlow sanoo.

“Uskon, että kärjessä ovat samat nimet kuin testeissäkin. Näyttää siltä, että kärkipää on tasaisempi kuin aikoihin.  Haluan olla itsekin siellä kärjessä. Pyörä toimii nyt erittäin hyvin, samoin koko tiimi. Toki parannettavaakin on vielä muutamilla osa-alueilla. Vaikka meillä onkin sama pyörä kuin tehdastiimillä, uskon heillä kuitenkin olevan jotakin extraa.”

Britti kehuu erityisesti Hondan uutta moottoria.

”Se on aivan valtavan voimakas, mikä on loistava juttu. olen erittäin tyytyväinen siihen, mitä meillä nyt on.”
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.