Bild
Seuraava artikkeli

Bradley Smith uskoo KTM:n iskukykyyn: “Olemme 1,2 sekuntia nopeampia kuin vuosi sitten”

Racebike

Bradley Smith oli KTM:n ykkösmies Losailin viimeisissä testeissä, kun Pol Espargaro oli vielä puolikuntoinen. Smithin mukaan KTM on selkeästi viime vuotta edellä, vaikka testiajat eivät sitä täysin tuekaan.

Smith oli Qatarissa 14:s, 1,1 sekuntia kärjestä.

”Pystyimme parantamaan testikauden vauhtia ihan samalla tavalla kuin kärkitiimitkin.  Olemme nyt 1,2 sekuntia kierroksella nopeampia kuin vuosi sitten tähän aikaan”, Smith sanoo.

”Oli erittäin hyvä, että pystyimme olemaan Losailin päätöstesteissä vain 1,1 - 1,2 sekuntia kärkivauhdista kuten Thaimaassakin. Se tarkoittaa sitä, että Red Bull KTM on tehnyt erittäin hyvää työtä ja reagoinut juuri oikeisiin asioihin."

"Meidän on oltava tyytyväisiä nykytilanteeseen, mutta eron kaventaminen alle sekuntiin on erittäin hyvä tavoite. Olemme ylpeitä siitä, mitä olemme tehneet kuluneen vuoden aikana. On hienoa, että pääsemme pian kilpailemaan. Vielä pitää säätää muutama asia kohdilleen, niin olemme täysin valmiit kauteen”, Smith sanoo.

Viime kaudella Smith ei päässyt oikein sinuiksi KTM:n pyörän kanssa. Hän oli MM-sarjassa 21:s, parhaat sijoitukset olivat kahdesti kymmenes sija.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.