Bild
Seuraava artikkeli
(Kuva: KTM)

Bradley Smith Mika Kallion jäämisestä testikuskiksi: "KTM piti kiinni suunnitelmastaan"

Racebike

Bradley Smithin mielestä KTM:n päätös jatkaa nykyisillä kisakuljettajillaan 2018 ratkaisi ”omituisen tilanteen”.

KTM tiedotti keskiviikkona, että Bradley Smith ja Pol Espargaro jatkavat tiimin kisakuljettajina, testikuski Mika Kallio ajaa kuusi villin kortin kilpailua ensi kaudella.

Kallio on ollut kirkkaasti Smithiä nopeampi kaikissa kolmessa villin kortin kisassaan tällä kaudella, vauhtiero on ollut todella iso. KTM olisi halunnut miesten vaihtavan paikkoja ensi kaudeksi, mutta se ei onnistunut sopimusteknisistä syistä.

”Nyt minun ei tarvitse enää koko ajan vastailla kysymyksiin ensi kaudesta, saan keskittyä rauhassa ajamaan vahvan loppukauden. Tilanne oli kaikille meille hyvin kummallinen”, Smith sanoo Motorsport.comille.

Kun Kallio sai villin kortin Aragoniaan, sen uskottiin olevan Smithille viimeinen näytön paikka todistaa olevansa nopeampi.

”Olen koko ajan kuvitellutkin, että ajan kahden vuoden sopimukseni loppuun kisakuljettajana. Tallin sisällä ei puhuttu lainkaan siitä, että se kilpailu tulisi ratkaisemaan mitään, ne puheet tulivat ulkopuolisilta. KTM:llä on ollut koko ajan omat suunnitelmansa ja visionsa, mistä he pitivät kiinni.”

Kommentarer

#1
Hestoaura
2017-10-17 10:42

Jos Smithillä on pitävä kahden vuoden soppari KTM:llä kilpakuljettajan paikalle, niin asia on sillä selvä. Sitä ei vain voi käsittää, etteivät Dorna ja toiset tallit sallineet Kotarin ajattaa kolmatta kisakuskia eli Kalliota koko kautta ensi vuonna joka kisassa!!!

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.