Bild
Seuraava artikkeli

Bradley Smith: ”KTM:n paras sijoitus tulee vielä loppukauden aikana”

Racebike

KTM:n Bradley Smith uskoo, että tiimillä on hyvät mahdollisuudet ajaa KTM:n ensimmäinen TOP8-sijoitus vielä loppukauden aikana.

KTM:n avauskaudella Pol Espargaro ajoi kaksi yhdeksättä sijaa, mutta tällä kaudella KTM:n paras sijoitus on Bradley Smithin kymmenes sija Saksan GP:ssä.

Nyt KTM on kuitenkin tuonut uuden pyörän kuljettajilleen, vuoden 2019 prototyyppimalli oli ensi kertaa käytössä Misanossa. Sen jälkeen paras sijoitus on ollut Smithin 13. paikka Aragonissa, mutta Smith uskoo silti, että uudessa pyörässä on selkeästi enemmän potentiaalia kuin nykyisessä.

”Me tiedämme, mitä asioita meidän pitää pystyä parantamaan. Jo toisessa kilpailussamme olimme uudella pyörällä parempia kuin ensimmäisessä. Vielä Misanossa meillä oli tosi hankalaa, mutta saimme ne ongelmat selätettyä Aragoniassa. Seuraava tavoite on saada pyörä toimimaan hyvin koko kilpailun ajan ja uskon vahvasti, että pystymme siihen”, Smith sanoo.

”Tulemme koko ajan paremmiksi, joten TOP8-sijoitus on kyllä tulossa kauden viidessä viimeisessä kilpailussa, uskon siihen vahvasti.”

Johann Zarco korvaa ensi kaudella Smithin KTM:llä, breitti puolestaan siirtyy Aprilian testikuljettajaksi.
 

Kommentarer

#1
Havis
2018-09-29 07:01

Kyllähän se vaan Mikan 10. sija Jerezissä oli jo ennen Bradlyn kisaa. Ja Mikalla ero kärkeen pienempi, joten minusta sitä voi pitää vielä parempana sijoituksena. Niin se vaan Bradlyn muistikin on valikoiva...

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.