Bild
Seuraava artikkeli

Bradley Smith haluaa jatkaa MotoGP:ssä – ja KTM:llä

Racebike

Vaikka Bradley Smithin tulokset ovat olleet heikkoja, eikä KTM jatka ensi kaudella hänen sopimustaan, on mies itse vahvasti sitä mieltä, että hänen paikkansa on edelleen MotoGP:ssä.

Smith saa lähteä kauden jälkeen Johann Zarcon tieltä. Tech 3 on ensi kaudella KTM:n satelliittitiimi ja sen johtaja Herve Poncharal on kertonut, ettei Smith sovi ensi kaudella tiimin profiiliin, koska tarkoitus on kehittää nuoria lupaavia kuljettajia. Silti Smith uskoo mahdollisuuksiinsa juuri Tech 3:lle.

”Eivät asioista puhuvat ihmiset tiedä, kuinka KTM:llä toimitaan, eikä satelliittitiimistäkään ole uutisoitu mitään tarkempaa. Idea on kuitenkin, että myös Tech 3:lla on samat tehdaspyörät ensi kaudella kuin tehdastiimilläkin. Minulla on hienoja muistoja Tech 3:lta, kun ajoin siellä. Tiimissä on ihan mahtavaa porukkaa. Tiedän, että minulle on paikkoja vapaana yhä MotoGP:ssä. Halusin KTM:lle, koska uusi tiimi on hieno haaste. Totta kai haluaisin pysyä KTM:n leirissä ainakin pari vuotta”, Smith sanoo.

KTM:n johtaja Pit Beirer ei kerro kovin hyviä uutisia Smithin Tech 3 -haaveille.

”Bradleylle on varmasti kova paikka joutua ulos tehdastiimistä. Toivon silti, että hän tekee loppukaudesta kaiken KTM:n eteen ja saa hyviä tuloksia. Jos niin käy, hän voi tarjota itseään muihin tiimeihin. Meilläkin on neljä pyörää ensi kaudella, mutta Bradleylta vaaditaan kyllä tosi kovia tuloksia, että hän voisi ajaa ensi kaudella KTM:llä.”


”Itse en halua kutsua ensi kauden satelliittitiimiämme Tech 3:a miksikään junioritiimiksi. Emme halua missään nimessä, että siitä tulee asiakastiimi tai perinteinen satelliittitiimi. Näen tilanteen niin, että 2019 meillä on neljä tehdaskuljettajaa ja neljä tehdaspyörää. Meidän pitää miettiä tarkasti yhdessä Tech 3:n kanssa, ketkä kuljettajat palkkaamme”, Beirer kertoo.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.