Bild
Seuraava artikkeli

BMW palaa tehdastiiminä World Superbikeen – heti kova kuskinimitys

Racebike

BMW Motorrad Motorsport on ilmoittanut palaavansa tehdastiiminä WSBK-sarjaan viiden vuoden tauon jälkeen. BMW yhdistää voimansa Shaun Muir Racingin kanssa ensi kaudella ja kuljettajiksi tulevat Tom Sykes ja Markus Reiterberger. BMW tarjoaa tiimille täyden tehtaan tuen ja uuden BMW S 1000 RR -pyörän.

Kawasakilta siirtyvä 33-vuotias britti Sykes voitti maailmanmestaruuden 2013 ja on sen jälkeen ollut joka vuosi tätä kautta lukuun ottamatta (4:s) kolmen joukossa MM-pisteissä. 24-vuotias saksalainen Reiterberger on tuntemattomampi nimi, hän on ajanut WSBK:ssa neljän kauden aikana 38 kilpailua, paras sijoitus on viides Thaimassa vuonna 2016.

BMW Motorrad Motorsport vastaa ensi kaudella pyörän moottorikehityksestä, rungosta ja aerodynamiikasta. SMR vastaa testaamiseen ja kilpailemiseen liittyvistä asioista.

Sykes on ajanut Kawasakilla vuodesta 2010.

”Olen todella innoissani päästessäni mukaan uuteen BMW:n projektiin WSBK:ssa. Uskon että BMW ja Shaun Muir Racing muodostavat todella hyvän yhtälön ja tästä tulee uskomattoman hieno mahdollisuus meille kaikille. Odotan todella innolla testikauden alkua, että pääsen kokeilemaan ensi kertaa uutta BMW S 1000 RR -pyörää. On hienoa ottaa vastaan tämä haaste ja aloittaa uusi seikkailu”, Sykes intoili.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.