Bild
Seuraava artikkeli
Palaako Tito Rabat päätöskilpailuun?

Avintia Ducatilla kuskiongelma Valencian päätöskilpailussa – Tito Rabatin tuuraajan käsi leikattiin

Racebike

Avintia Ducatilla loukkaantunutta Tito Rabatia tuuraava Jordi Torres loukkasi kätensä Malesian MotoGP:n harjoituksissa viikonloppuna. Nyt käsi on leikattu.

Leikkauksen suoritti Barcelonassa tiistaina MotoGP:n virallinen lääkäri Xavier Mir. Torresin murtuneeseen kämmenluuhun laitettiin ruuvit, kuljettaja kotiutui sairaalasta jo keskiviikkona.

”Leikkaus sujui hyvin, vaikka se kestikin odotettua kauemmin, kun kädestä piti poistaa myös ylimääräisiä luunsiruja. Tohtori Mirin taikakädet laittoivat sinne kaksi ruuvia ja niillä luunpalaset saatiin jälleen yhteen”, Torres kertoi leikkauksen jälkeen.

”Käsi on edelleen hiukan kipeä, mutta pääsin jo kotiin kuntouttamaan sitä. Saan aloittaa sormien liikuttelun loppuviikosta ja tapaan lääkärin uudelleen maanantaina.”

Puolentoista viikon päästä ajetaan kauden päätöskilpailu Valenciassa. Silverstonessa loukkaantunut Rabat saattaa yrittää ajaa päätöskilpailun. Hän onkin ollut kirkkaasti paras Avintian kuljettaja tällä kaudella; Rabat keräsi 12 kilpailussa ennen loukkaantumistaan 35 MM-pistettä, kun koko kauden ajaneella Xavier Simeonilla niitä on tasan yksi.

Torres on ajanut neljä kilpailua pisteittä. Paras sijoitus on 17:s, hän on pystynyt kahdesti kukistamaan Simeonin.


Jos Rabat ei pysty ajamaan Valenciassa, on Avintialla edessään ongelma. Rabatin ensimmäinen korvaaja Christophe Ponsson lähes naurettiin ulos varikolta ainoassa kilpailussaan Misanossa; hän oli viimeinen maaliintulija yli kierroksen kärjestä ja ero toiseksi viimeiseksi sijoittuneeseen Thomas Lüthiin oli sekin valtava.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.