Bild
Seuraava artikkeli

Andrea Iannone: ”Testien kärkiaika ei merkitse yhtään mitään”

Racebike

Andrea Iannone ajoi Suzukilla mainiot testit, mutta on silti hiukan huolissaan tiimin kisavauhdista. Losailin viimeisissä testeissä hän oli avauspäivän kolmas ja perjantain nopein, mutta viimeinen päivä jäi sairastelun vuoksi väliin.

Italailainen ei kuitenkaan pidä kärkiaikaansa kovin suuressa arvossa.

”En ole mikään rookie, joka innostuu, kun ajaa testeissä kärkiajan. Sillä ei ole mitään merkitystä. Vain sillä on, miten toimimme ja mitä tapahtuu kisaviikonlopun aikana”, Iannone sanoo Motorsport.comilla.

”Oloni on ihan rauhallinen, koska pystyn ajamaan tuolla pyörällä nyt aika hyvin. Mutta emme pääse pakoon sitä faktaa, että kisasimulaatioissa meillä oli vaikeuksia, ihan kuin viime vuonnakin. Pyörä alkaa toimia hermostuneesti, kun rengas kuluu, etenkin eturenkaan kuluessa vaikeuksia tulee. Meillä on vielä paljon tekemistä muutamien asioiden kanssa. Olen tyytyväinen vauhtiimme, mutta en 100-prosenttisen tyytyväinen”, Iannone kertoo.

”Edelleen meillä on hiukan ongelmia suoravauhtien kanssa, ohittaminen ei ole meille helppoa. Se asia on korjattava ennen avauskilpailua.”

Kauden avauskilpailu ajetaan Qatarin Losailissa 18. maaliskuuta.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.