Bild
Seuraava artikkeli

Andrea Dovizioso voitti huikean jännitynäytelmän Japanissa

Racebike

MotoGP:n maailmanmestaruustaistelu menee mielenkiintoiseksi. Marc Marquez ja Andrea Dovizioso kävivät mahtavaa taistelua Japanin Motegin GP:n voitosta. Dovizioso oli lopulta ykkönen ja tiivisti MM-taistelua.

Kaksikko jätti muut kauas taakseen ja kamppaili tiukasti voitosta, ohituksia nähtiin useita. Marguez johti, kun lähdettiin viimeiselle kierrokselle, mutta Dovizioso ohitti radan viimeisellä pitkällä suoralla. Marquez puristi vielä kärkeen seuraavassa mutkassa, mutta ajoi sen pitkäksi ja Dovizioso paineli voittoon.

Marquez johtaa nyt MM-sarjaa vai 11 pisteellä, kun jäljellä on kolme osakilpailua.

”Kilpailun alussa ei ollut ollenkaan hyvä tuntuma. En kuitenkaan antanut periksi, ja siitä tuli ihan mahtava taistelu. Vauhti kasvoi koko ajan kilpailun loppua kohden. Renkaat alkoivat viime kierroksilla loppua molemmilla, lopussa hän meni ehkä hiukan yli limitin ja onnistuin ohittamaan. Vaikka hän pääsi vielä ohi, tiesin, että pääsisin paremmin jarrutuksen ja ohi”, Dovizioso sanoi Crash.netille.

”Tämä oli aivan huikea taistelu loppuun saakka. olen todella onnellinen lopputuloksesta, MM-taistelusta tulee nyt todella upea.”

Maailmanmestaruus ratkeaa näiden kahden miehen välillä, sillä Yamahan Maveric Vinales on jo 41 pistettä perässä jäätyään yhdeksänneksi. Valentino Rossi ajoi ulos ja keskeytti.

KTM ajoi loistavat aika-ajot, mutta kilpailussa vauhti ei riittänyt. Pol Espargaro oli 11:s ja Bradley Smith 17:s eli toiseki viimeinen maliin tulijoista.  

Kommentarer

#1
Talvimies
2017-10-15 20:25

Hieno kisa. Dovi on selkeä Ducatin ykköstykki ja hän kyllä ansaitsisi mestaruuden Markilla kun jo niitä on. Täytyy sanoa että molemmat ajoivat upeasti ja toisiaan kunnioittaen. Mestaruuden voitto on kahden kauppa. Vinales ei ole onnistunut läheskään joka kisassa vaikka kauden alussa kuviteltiin että hän on uusi tuleva tähti, vaan ei se ole ihan helppoa. Kuten ei ole yleensäkkään pärjääminen tässä luokassa, sen on nähnyt Tito, Zarko, Miller ja moni muu.

#2
MonoGP
2017-10-17 20:56

Eikö talvimiehen mielestä Zarco ole pärjännyt MotoGp.ssä ? Anna vähä löysää, onhan kyse rooki kuskista joten on mahdotonta edes arvostella vielä suorituskykyä.

#3
Talvimies
2017-10-18 10:51

Hei. Mono Gp olet kyllä oikeassa siitä että Zarko on kyllä pärjännyt hyvin. Tarkoitin tuolla kommentilla lähinnä sitä hänen kohdalla että kyllä Zarkollakin on vielä tekemistä ja myös ehkä asenteen muuttamistakin ennenkuin hän on huipulla. Ajotyyli on ehkä hieman liiankin röyhkeä, pyörä on kuitenkin ihan eri luokkaa verrattuna alemman luokan pyöriin. Nopeudet ja riskit ovat suurempia.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.