Bild
Seuraava artikkeli

Andrea Dovizioso päätöstesteistä: “Lähden kotiin iloisempana kuin kuvittelinkaan”

Racebike

Ducatilla ja sen ykköstykillä Andrea Doviziosolla näyttää olevan kaikki kunnossa ennen kauden alkua. Yleensä hyvin tyyni Dovizioso innostui jopa kehumaan tilannetta, mikä tietää huonoa päävastustajille.

”Lähden täältä kotiin paljon iloisempana kuin edes kuvittelin. Saimme täällä varmistettua kilpailukykyisyytemme.  Olimme jopa nopeampia täällä kuin vuosi sitten. Olin nopea, mutta niin oli moni muukin, odotan kauden alusta erittäin tasaista vääntöä kärkisijoista”, Dovizioso sanoi.

”Löysimme pyörään hyvän pidon, sitä on hankala löytää enää kisaviikonlopun aikana. Päivät vaihtelevat niin paljon. Moni asia voi vielä muuttua ennen kauden alkua, mutta se koskee kaikkia tiimejä ja kuljettajia”, viime vuonna MM-sarjan kakkoseksi ajanut italialainen arveli.

Dovizioso tuntuu kuitenkin olevan valmis, tuli eteen mitä tahansa.

”Tiesin, että olisimme nopeita täällä, mutta silti kaikki meni yli odotusten. Ajat syntyivät oloista riippumatta helposti. Sellainen tilanne on hankala saavuttaa. Iso apu oli siinä, että pyörämme on mielestäni parantunut selvästi.”
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.