Bild
Seuraava artikkeli

Andrea Dovizioso: ”Marc Marquez heitti helpon voiton pois”

Racebike

Ducatilla ja Andrea Doviziosolla oli omat ongelmansa Argentiinan MotoGP-kilpailussa. Dovizioso punnersi kuitenkin itsensä lopulta kuudenneksi ja on MM-pisteissä vain kolme Cal Crutchlowin perässä.

Oman kilpailunsa törttöilyihin tyrinyt Marquez on Doviziota perässä 15 pistettä. Dovizioso on ollut haluton ottamaan kantaa Marquezin ajamiseen.

”Hän ei hoitanut tilanteita kovinkaan tyylikkäästi. Kun on radalla kaikkia muita sekunnin nopeampi kuten hän oli, pitäisi homma pystyä hoitamaan ilman ongelmia”, italialainen kommentoi.

”Hän teki oikeastaan kaiken, mitä ei olisi tarvinnut tehdä. Hän hetti mielestäni helpon voiton pois ihan itse.”

Hankala viikonloppu kertoi Doviziosolle, että Ducatilla on edessään paljon töitä.

”Varmistuimme tietyistä ongelmistamme tämäntyyppisillä radoilla. Tällaiseen meillä ei totisesti ole varaa, jos aiomme taistella mestaruudesta. Kilpailu kärjessä on tosi tasaista tällä kaudella, eikä pisteitä saa menettää liikaa.”

Seuraava kilpailu ajetaan Yhdysvaltain Austinissa reilun viikon kuluttua.

”Paperilla se ei ole suosikkiratojamme, mutta toivon, että se on sentään parempi meille kuin Argentiina. Ensin pitää katsoa, missä kunnossa rata ylipäätään on. Viime vuonna siellä oli paljon röykkyjä, joka oli todella ärsyttävää, rata oli hyvin epätasainen.”

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.