Bild
Seuraava artikkeli

Andrea Dovizioso kerännyt itsensä: "Minun on palattava omalle tasolleni"

Racebike

Kuka olisi vielä alkukaudesta uskonut, että Jorge Lorenzo nousee tässä vaiheessa kautta Ducatin ykköstykiksi? Lorenzo on ottanut kahdesta viime kilpailusta täydet 50 pistettä, kun taas tallikaveri Andrea Dovizioso vain 20.

Dovisiosolla on neljästä viime kilpailusta kolme keskeytystä ja tallikaveri on noussut MM-pisteissä jo rinnalle. Molemmat ovat 49 pistettä perässä MM-kärki Marc Marquezia, joka kuitenkin pitää Ducateja kovimpina vastustajinaan loppukaudesta.

Kaatuminen Kataloniassa oli Doviziosolle paha takaisku.

”Minulla kestää aina joitakin päiviä kerätä itseni keskeytysten jälkeen. Niin kävi nytkin. Olemme analysoineet tarkasti Barcelonan kilpailun ja yrittäneet ymmärtää, mitä tapahtui ja miksi. Ajatukseni ovat jo täysin seuraavassa kilpailussa”, Dovizioso sanoo.

Viime vuonna italialainen oli Assenissa viides, nyt on tarkoitus pistää paremmaksi.

”Jopa vaikeissakin tilanteissa on aina jotakin positiivista. Ja nyt kun Jorge on löytänyt hienon vauhdin, on entistä tärkeämpää tehdä kotiläksyt huolella ja tulla kilpailuun selkein mielikuvin.”

”Edellisissä kilpailuissa olemme olleet erittäin nopeita ja kilpailukykyisiä. Varsinkin minun on pysyttävä Assenissa viileänä ja palattava sille tasolle, missä tiedän olevani”, Dovizioso paalutti visionsa.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.