Bild
Seuraava artikkeli

Andrea Dovizioso ei menetä mestaruustoivoaan: "Tässä lajissa voi tapahtua ihan mitä tahansa"

Racebike

​Andrea Dovizioso teki ajovirheen heti Australian GP:n alussa ja putosi sijalta 11 sijalle 20. Se ei kuitenkaan hänen mukaansa ratkaissut huonoa sijoitusta.

Ennen kilpailua Dovizioso oli vain 11 pistettä perässä MM-sarjaa johtavaa Marc Marquezia, mutta kun hän menetti vielä kaksi sijaa loppusuoralla ja oli 13:s, on ero nyt 33 pistettä. Jäljellä on enää kaksi kilpailua ja maksimissaankin 50 pistettä jaossa, joten mestaruus taisi karata italialaiselta.

”Tämä oli mestaruutta ajatellen todella huono tulos. Toki omalla ajovirheellänikin oli merkitystä, mutta totuus on, että tänään emme vain olleet tarpeeksi nopeita”, Dovizioso sanoi Motorsport.comille.

”Pyörämme ei käänny niin hyvin kuin tällä radalla pitäisi. Ja siksi renkaat kuluivat loppuun jo kahdeksan kierrosta ennen maalia.  Olemme olleet tällä kaudella nopeita monilla radoilla, joilla emme viime vuonna olleet, mutta tämä rata ei kuulunut niihin erityispiirteidensä vuoksi.”

Uskoaan mestaruuteen Dovizioso ei vielä ole menettänyt.

”Pitää pysyä loppuun asti positiivisena. Tiedämme, että taistelu mestaruudesta on nyt erittäin hankalaa, mutta onneksi tässä lajissa voi tapahtua ihan mitä tahansa.”

Kommentarer

#1
MonoGP
2017-10-23 21:31

17 pistettä/kisa enemmän, kahdessa kisassa on mahdoton tehtävä, joka Dovin pitäisi saada... etenkin kun vastassa on Margee. Toivon yhä, että Dovi onnistuu mutta usko ei enää riitä

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.