Bild
Seuraava artikkeli

Andrea Dovizioso Ducatin vahvasta vireestä: ”En tiedä, pystymmekö siltikään voittamaan Marc Marquezia”

Racebike

Andrea Dovizioso pitää jalat tukevasti maassa ennen Saksan GP:tä. Perjantain harjoituksissa jopa kolme Ducatia oli neljän joukossa, joten tämä rataa tuntuu sopivan heidän pyörälleen.

Dovizioson mukaan muutama palapelin palanen silti vielä puuttuu – ja palapelin kokoamista haittaa yksi mies, Marc Marquez.

“Vielä on liian aikaista arvioida, pystymmekö voittamaan Marcin. Oletinkin, että me olemme täällä vahvoja ja sen perjantai osoitti. Vauhtimme on hyvää ja olemme täällä paljon nopeampia kuin viime vuonna”, Dovizioso sanoi.

Vahvasta perjantaista huolimatta italialaisässä ei suostu ennustelemaan vielä yhtään mitään.

”Emme voi tietää, kuinka realistinen tuo perjantain tulos oli. Ei hajuakaan, millaisilla renkailla vastustajamme ajoivat. Juuri renkailla tulee olemaan huomenna ihan valtavan suuri merkitys, jopa suurempi kuin viime vuonna.”

Marc Marquez on kieltämättä ollut kaikkia muita edellä tämän kauden aikana – onko nytkin?

”Marc ei uskoakseni laittanut uusia renkaita perjantain session loppuun kuten moni muu, hänen ei tarvinnut. On selvää, että hänen voittamisensa tulee olemaan edelleen erittäin vaikeaa.”


Toinen Ducatin tehdaskuljettaja Jorge Lorenzo oli hyvin samoilla linjoilla kuin tallikaverinsa.

”Tuntui siltä, että olimme erityisen vahvoja radan alkuosassa. Mutta kuten Dovi sanoi, emme voi vetää siitä mitään isoja johtopäätöksiä. Minulle jäi sellainen tunne, että olemme parantaneet hiukan vähän joka osa-alueella. Emme ole kuitenkaan joutuneet muuttamaan pyörämme DNA:ta. Meillä on ihan hyvä pohja, jolle pääsemme täällä rakentamaan”, Lorenzo sanoi.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.