Bild
Seuraava artikkeli

Alex Marquez valmis MotoGP:hen: "Haluan voittaa mestaruuden ensi vuonna"

Racebike

​Maailmanmestari Marc Marquezin pikkuveli Alex Marquez pääsi ajamaan kaksi päivää MotoGP-testejä. Hän uskoo sen valmistaneen häntä tulevaa MotoGP-pestiä varten, vaikka ainakin ensi kausi menee vielä Moto2:ssa.

Vaikka vauhti testeissä Marc VDS:n Hondalla oli melko vaisua, Marquez sanoo sen olleen iso motivaattori tulevaisuutta ajatellen.

”Tuon kokemuksen saaminen motivoi minua todella paljon, haluan voittaa ensi kaudella Moto2 mestaruuden ja siirtyä 2019 MotoGP:hen”, Alex Marquez kertoo Crash.netillä.

”Nyt minun on vain unohdettava nuo asiat ja keskityttävä Moto2-kauteen täysin. Vaikka testeissä olikin hiukan ongelmia, nautin todella paljon kokemuksesta. Katsoin tarkasti Marcin ja Dani Pedrosan ajamista etenkin suorilla ja opin siitä paljon. MotoGP:ssä suorilla ei voi ajaa samalla tavalla kuin Moto2:ssa, muuten pito katoaa.”

”Olen todella kiitollinen tiimille saamastani mahdollisuudesta, mutta nyt unohdan tämän ja alan valmistautua tammikuun Moto2-testeihin. Vain sitä kautta voin toteuttaa unelmani nousuta MotoGP-luokkaan.”

Tällä kaudella Marquez oli Moto2:ssa MM-sarjan neljäs.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.