Bild
Seuraava artikkeli
Kuva: MotoGP.com

Alex Marquez ensimmäisestä MotoGP-testistään: "Huikea kokemus, nautin vain"

Racebike

​Vuonna 2014 Moto3:n maailmanmestaruuden voittanut MotoGP:n moninkertaisen maailmanmestarin Marc Marquezin pikkuveli Alex Marquez pääsi testaamaan ensi kertaa MotoGP-pyörää Jerezin tämän viikon testeissä.

Hän testasi Marc VDS -tiimin Honda RC213V:tä. Moto2:ssa päättyneellä kaudella neljänneksi sijoittunut 21-vuotias espanjalainen oli innoissaan testistä.

Tilaisuus aukesi, kun alun perin testikuljettajaksi suunniteltu Thomas Lüthi loukkaantui.

”Kokemus oli aivan mahtava ja pyörä tuntui todella hienolta. Sen päällä oloni oli todella miellyttävä koko ajan”, Marquez sanoi Crash.netillä.

”Onhan tämä ihan erilainen kuin Moto2-pyörä, eturengas tuskin koskee rataa monissa paikoissa ja juuri siinä minulla on eniten opeteltavaa. Ihan heti en päässyt sinuiksi asian kanssa. En kuitenkaan keskittynyt liikaa kierrosaikoihin vaan nauttimiseen, kuten tiimipäällikkömme kehotti minua tekemään. Yritin silti auttaa tiimiä niin paljon kuin mahdollista”, Marquez sanoi.

Nuorukainen ajoi torstaina testien 15. nopeimman ajan 2.119 sekuntia hitaampana kuin rataennätyksen ajanut Ducatin Andrea Dovizioso. Ensi kaudella Alex Marquez jatkaa Marc VDS:n Moto2-tiimissä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.