Bild
Seuraava artikkeli

Aki Ajon tiimin kuljettajat dominoivat Moto2- ja Moto3-testejä

Racebike

Red Bull KTM Ajon Miguel Oliveira oli nopein kauden ensimmäisissä Moto2-testeissä Valenciassa.

Tiimin toinen kuljettaja, hallitseva Moto3-mestari Brad Binder ei pystynyt vieläkään ajamaan käsivammansa vuoksi. Hänen tilallaan ajoi Ricky Cardus.

Oliveira oli testien nopein sekä keskiviikkona että torstaina. Portugalilainen ajoi kahden testipäivän aikana 129 kierrosta.

"Oli tosi harmi, ettei Brad pystynyt vielä ajamaan. Toivottavasti hän pääsee mukaan jo Jerezin testeihin", tallipäällikkö Aki Ajo sanoi tiimin tiedotteessa.

"Miguel osoitti taas kerran huikean ammattilaisuutensa. Hän oli nopein, mutta keräsi myös todella paljon hyödyllistä dataa tiimille uudesta pyörästämme."

Myös Moto3:n testeissä Aki Ajon tiimin kuljettaja oli nopein. Bo Bendsneyder oli koko porukan ykkönen.

"Olen todella tyytyväinen. Saimme paljon kilometrejä alla ja paljon dataa. Tästä on hyvä lähteä seuraaviin testeihin Jereziin. Keskiviikko oli hankala päivä, kun tuuli oli todella kova. Torstaina ei tuullut yhtä paljon ja pääsimme tekemään sen, mitä halusimme. Olemme testanneet itse jo marraskuussa uusia kuljettajia ja pyöriä, joten emme lähteneet täällä nollatilanteesta liikkeelle", Aki Ajo sanoi.
 

Lue lisää aiheesta: KTM

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.