Bild
Seuraava artikkeli

​Aki Ajon tiimillä uusi testikuljettaja - lähti juuri ovet paukkuen vanhasta tiimistään!

Racebike

23-vuotias Danny Kent on Aki Ajon Red Bull KTM Ajon uusi testikuljettaja. Hän ajaa testiä KTM:n Moto3-pyörällä jo ensi viikolla Jerezissä. Kyseessä on tuttu mies, sillä hän ajoi Ajon tiimeissä jo 2012 ja 2014.

KTM valitsi hänet testaamaan KTM RC250 GP-pyörää, jota käytetään MM-sarjassa. Kokemus ja tuttuus painoivat vaakakupissa.

Kent pääsee myös ajamaan kilpaa villillä kortilla Ranskan GP:ssä yhdessä Niccolo Antonellin ja Bo Bendsneyderin kanssa.

Kent otti Moto3-luokan maailmanmestaruuden Hondalla 2015. Tämän kauden alussa hän ajoi kaksi kilpailua Kiefer Racingin Suterilla Moto2:ssa, mutta jätti tiimin heikon suorituskyvyn takia ennen Austinia.

- Kun kuulimme hänen tilanteestaan, Red Bull ja KTM päättivät yhdessä pyytää Dannya testaamaan ja kehittämään pyöräämme. Hän on tehnyt aiemmin paljon töitä kanssamme ja ollut iso osa tiimiä. Me tiedämme kuinka hän toimii, hän taas tuntee meidän työtapamme, Aki Ajo kertoi.

- Kokemuksellaan hän pystyy varmasti auttamaan meitä pyörän kehitystyössä. Jokainen kuljettaja haluaa kuitenkin myös ajaa kilpaa, joten Danny pääsee Le Mansissa kilpailemaan villillä kortilla. Uskon että yhteistyöstä tulee oikein hedelmällistä molemmin puolin.

Kommentarer

#1
Pena0
2017-05-06 13:09

Danny Kentin toinen paluu Moto3 luokkaan. Ensimmäisellä kerralla sen ymmärsin, mutta en nyt. Toki jos jää vain yhteen kisaan, niin eri juttu mutta jotenkin epäilen, että jäisi. Kent on Moto3 maailmanmestari, niin sääli nähdä, että kaverilla ei löydy tahtoa työskennellä kovempaa noustakseen Moto2 edes top10 tuntumaan. Sitten haukutaan pyörä lyttyyn vaikka tiimikaveri ajaa samalla kalustolla viidenneksi. Ei ihme ettei tuolla asenteella kaveri ole Moto2 sarjassa päässyt mihinkään. Moto2 on tyly luokka jos lulee sen olevan helppoa.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.