Bild
Seuraava artikkeli

​Aki Ajo tarjosi mahdollisuuden – osaako Danny Kent käyttää sen?

Racebike

Tuleva Ranskan Moto-GP:n viikonloppu voi olla Danny Kentille tärkein viikonloppu hänen urallaan. Kent voitti Moto3-mestaruuden vuonna 2015. Hän nousi Moto2:een 2016 ja siirtyi täksi kaudeksi samassa luokassa Kieferin tiimiin, mutta lähti sieltä ovet paukkuen jo alkukauden jälkeen petyttyään tiimin tasoon.

Aki Ajo otti hänet kuitenkin omaan tiimiinsä testikuljettajaksi, ja nyt Kent ajaa villillä kortilla Moto3-kilpailun Le Mansissa Red Bull KTM Ajon tiimissä.

Mitään isoja suunnitelmia tämän viikonlopun jälkeen ei ole, mutta hyvä suoritus Le Mansissa saattaisi taata Kentille lisää ajomahdollisuuksia Ajon tiimissä – tai herättää muiden huipputiimien kiinnostuksen.

Jos hän ei onnistu, se voi olla erittäin ratkaiseva tekijä 23-vuotiaan nuorukaisen uran jatkon kannalta. Kent ajoi Ajon tiimissä jo 2012 ja 2014, viime viikolla hän testasi KTM:n pyörää Jerezissä.

- Odotan Ranskan GP:tä todella paljon. Pidän Le Mansin radasta ja olen aina nauttinut siellä ajamisesta. Pääsin testaamaan pyörää viime viikolla Jerezissä ja samalla sain tutustua tiimin jäseniin, Kent kertoo Crash.netillä.

- On selvää, että tarvitsen lisää aikaa päästä täysin sinuiksi pyörän kanssa. Siihen nähden, että ajoin vain yhden päivän, teimme mielestäni loistotyötä. Kilpailussa annan itsestäni tiimin eteen 110 %, Kent lupasi.

- Haluan kiittää Red Bullia, ja Akia siitä, että he antoivat minulle tämän upean mahdollisuuden.

Kentin lisäksi tiimin kisakuljettajat Niccolo Antonelli ja Bo Bendsneyder ajavat Le Mansissa Red Bull KTM Ajon väreissä.  

Kommentarer

#1
MonoGP
2017-05-19 13:40

Kovin moni ei palaa Moto2.sta takasin Moto3.n, mutta Kent teki sen. Ajoi Moto2.ssa jo 2013. 2014 palasi Moto3.n ja 2015 voitti mestaruuden... täpärästi, koska loppukausi meni hermoillessa. Mielestäni Kent heiluu mukana enemmän brittiläisen kiintiön, kun taidon vuoksi.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.