Bild
Seuraava artikkeli

Aki Ajo KTM:n tiimijulkistustilaisuudessa: "Ei maailmanmestaruuksia voi voittaa joka vuosi "

Racebike

Viime vuonna sekä Moto3- että Moto2-luokan maailmanmestaruudet pokannut Ajo Motorsportin Aki Ajo haluaa pitää jalat tiukasti maassa tulevaa kautta ajatellen.

KTM:n MotoGP-sarjan pääkallopaikalla Itävallan Munderfingissa ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan tämän kauden KTM:n kilpailukalustot sekä kuljettajakokoonpanot. Paikan päällä oli luonnollisesti myös KTM:n Moto3- ja Moto2-tiimien tallipäällikkö Aki Ajo.
 
Ajo odottaa vielä suhteellisen rauhallisin mielin ensi kuun 26. päivänä Qatarista käynnistyvää 2017 MotoGP-kautta ja pudottaa korkeat odotukset välittömästi maahan.
 
20172002175224.png?itok=XBE6mPbg

”Täytyy pitää jalat maassa, että ei maailmanmestaruuksia voi voittaa joka vuosi. Täytyy sanoa, että kyllä meillä on nyt jalat tiukasti maassa. Meillä on vähän junioriporukka Moto3:ssa ja Moto2 on uusi projekti. Ei pidä miettiä kilpailutuloksia, vaan kehitytään koko ajan, niin se riittää tulokseksi.”
 
Moto3-luokassa Ajon tiimissä ajaa viime vuonna talliin rookie-kuljettajaksi saapunut 17-vuotias hollantilainen Bo Bendsneyder ja uutena tulokkaana Italian 20-vuotias Niccolo Antonelli. Moto2-luokassa puolestaan Ajo Motorsport kisaa nyt ensi kertaa KTM:n väreissä ja sen kuljettajamäärä on noussut kahteen. Viime vuonna suomalaistallin Moto3-kokoonpanossa maailmanmestaruuden voittanut Etelä-Afrikan Brad Binder teki nousun Moto2-luokkaan ja tulee kisaamaan rinnallaan Portugalin Miguel Oliveira, joka tekee nyt paluun Ajon siipien suojiin yhden välivuoden jälkeen.
 
 

Lue lisää aiheesta: KTM

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.