Bild
Seuraava artikkeli

​Moto Guzzi -perhe kasvoi uusilla V7 III ja V9 -versioilla

EICMA 2017

Moto Guzzin mallisto on saanut lisäjäseniä V7 III ja V9 -pyörien uusista versioista.

V7 III -sarjaan on liitetty Carbon-, Rough- ja Milano-erikoismallit.

Carbonia valmistetaan rajoitettu, numeroitu erä. Englanninkieliseen nimeensä viitaten pyörässä on käytetty näkyvästi hiilikuituosia. Punaista on puolestaan tuotu tehosteväriksi.

Rough on varustettu karkeammilla renkailla ja pinnavanteilla. Satula on omanlaisensa ja matkustajaa varten on kiinnipitoremmi.

Milano puhuttelee puolestaan omalla tyylillään ja tyylikkyydellään. Pyörässä on esimerkiksi krominen pakoputkisto ja matkustajalle kiinnipitotanko. Kiiltävä tankki on Milanon tavaramerkki.

V7 III -sarjaan kuuluvat myös Stone-, Special- ja Racer-mallit. Kaikki V7 III -pyörät ovat 750-kuutioisia ja kaksisylinterisiä, jotka täyttävät Euro 4 -normin.

V9-sarjan Roamer ja Bobber ovat nyt selkeämmin kaksi erilaista mallia. Roamer katsoo matka-ajon suuntaan, kun Bobber on sporttisempi. Bobber on saatavilla kolmena värivaihtoehtona: Impeto-sininen, Notte-musta ja Tempesta-harmaa.

V9-mallit on varustettu 850-kuutioisella, kaksisylinterisellä moottorilla, joka täyttää Euro 4 -normin.

20170811174115.jpg?itok=VpCgdkAW

20170811180019.jpg?itok=-JmFo0yh

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.