Bild
Seuraava artikkeli

Lavastettu erikoistilanne MP-näyttelyssä aiheutti kohun

Uutiset

Uutinen viiden henkilön livahtamisesta sisään MP-messuille aiheutti kohun, vaikkakin koko juttu oli lavastettu. PROriden tiedotteena lähetetty uutinen keräsi lukijoita, mutta siitä ei ole ilmennyt, että kyseessä ei ollut totuuden mukainen uutisointi, vaan juttu on tarkoitettu humoristiseksi kevennykseksi ja tänään illalla julkaistavan PROride Stunt -videon promoamiseksi. Tiedotteen saatteessa luki, että kyseessä on lavastettu toiminta. Alla olevasta tiedotetekstistä tämä asia ei kuitenkaan ilmene.

ERIKOINEN TILANNE MP-MESSUILLA - TUNNISTATKO NÄMÄ HENKILÖT  

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä (2.2. - 3.2.) viiden henkilön ryhmä livahti sisään MP-messuille Helsingin Messukeskukseen.
Kyseessä oli selvästi tarkoin suunniteltu, mutta hieman erikoinen tapahtumasarja, sillä mitään ei varastettu. Ryhmä kuitenkin ajeli moottoripyörillä, synnytti kaaosta, poltti kumia ja valvontakameran kuvista katsoen pitivät he omat yksityisjuhlat Messukeskuksen haliin 7 asvaltoidulla koeajoradalla.  

Hämäräveikot ottivat luvatta käyttöönsä PROride stunt ryhmän moottoripyörät, ajelivat niillä holtittomasti ympäri koeajorataa ja ainakin yksi takarengas oli sudittu aivan luille. Tästä aiheutui lisää kuluja & työtä stunt ryhmälle ja yllätys oli melkoinen kun kuljettajat itse saapuivat paikalle sunnuntaina valmistautumaan iltapävän show'ta varten.  
Teko oli harvinaisen suunniteltu, sillä hallin ulkopuolella odotti selvästi juonessa mukana ollut isompi ryhmä ihmisiä jonka yksi murtautujista kävi päästämässä sisään ja varsinainen hullun mylly alkoi hallissa. Valvontakameran kuvista näkyy useamman henkilön kasvot ja asiaa on lähdetty tutkimaan.  

Annamme hämäräveikoille nyt mahdollisuuden ilmiantaa itsensä ilman jälkiseuraumuksia: Maanantai 11.2. kello 17:00 mennessä.    Mikäli kukaan ei ilmianna itseään, tulemme julkaisemaan valvontakameran materiaalin tässä osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=N3SNXTS5yfk  
Mikäli sinulla on mitään lisätietoja asiaan liittyen, käytä #mpmessut2019 #prorideshow #messukeskus julkaisussasi, niin pystymme tarkastamaan vihjeet.  
Hämäräveikot tunnistavasta ja kiinniottoon johtavasta vihjeestä luvassa palkkio.  

PROride tiedotus

20191102124833.jpg?itok=YcXsRrzf

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.