Bild
Seuraava artikkeli

KTM- ja Husqvarna-takaisinkutsu

Uutiset

KTM ja Husqvarna kutsuvat vuoden 2016 motocrossmallejaan etupyörän pinnojen vaihtoon.

Etupyörän pinnojen valmistushajonta ja ongelman kuvaus:
Pinnojen valmistusprosessiin liittyvän hajonnan vuoksi yksittäisten etupyörän pinnojen laadussa voi esiintyä poikkeamia. Yksittäiset pinnat saattavat rikkoutua ajon aikana, mikäli pinnan sijainti pyörässä sekä hoitoon ja pinnojen kireyteen liittyvät tekijät eivät ole suotuisia. Tämä voi johtaa pinnojen ylikuormitukseen ja tämän seurauksena rikkoutumiseen. Pinnoja ei voi tarkastaa korjaamovälineiden avulla.
Tämän vuoksi pinnat tai mahdollisesti vialliset etupyörät on vaihdettava, jotta henkilö- ja esinevahingot on mahdollista välttää.
 
Pyydämme alla mainittujen mallien omistajia ottamaan yhteyttä valtuutettuihin KTM- ja Husqvarna -jälleenmyyjiin, jotta vika saataisiin korjattua. Ilmoittamalla moottoripyörän valmistenumeron jälleenmyyjä näkee kampanjaan liittyvän moottoripyörän korjaustarpeen.

Mikäli etupyörä on uusi ja ajamaton se vaihdetaan kokonaan. Käytetty etupyörä vastaavasti korjataan uusilla vahvemmilla pinnoilla.

Teksti: KTM Nordic Oy Jälkimarkkinointi

Takaisinkutsun alaiset mallit:

KTM:
125, 150, 250 SX, vuosimalli 2016
250, 350, 450 SX-F, vuosimalli 2016
 
Husqvarna:
125, 250 TC / 250, 350, 450 FC, vuosimalli 2016

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.