Bild
Seuraava artikkeli

​Kawasaki esitteli H2-tehomyllynsä kaksipaikkaisena

EICMA 2017

Kawasaki toi kolmisen vuotta sitten markkinoille paljon puhutelleen ja hirmuiset teholukemat tuottaneen Ninja H2R -pyöränsä. Nyt Milanossa on esillä samalta pohjalta rakennettu kaksipaikkainen myyntiversio Ninja H2 SX. Katso myös kuvat ja esittelyvideo!

Eicma-messuilla paljastettiin H2 SX -malli, jonka Kawasaki luokittelee merkin kaikkien aikojen sporttisemmaksi matkapyöräksi.

Esikuva kaksipaikkaiselle löytyy H2R-katukilpurista, joka tuotti 300 hevosvoimaa. Siitä puristettiin 200-hevosvoimainen H2-katuversio. Nyt tästä mekaanisesti ahdetusta pyörästä tarjotaan suorituskykyä niin ikään huokuva kaksipaikkainen versio samalla 200 hepan huipputeholla. Maksimiväännöksi ilmoitetaan 137,3Nm.

Kawasakin mukaan H2 SX on suunniteltu päivittäiseen maantieajoon niin pitkille matkoille kuin hitaaseen liikenteeseen. 998-kuutioisen nelitahtimoottorin voimapuolen keskialue vahvempi kuin H2:ssa ja vaikka moottori näyttää ulkoisesti samanlaiselta kahdessa laitteessa, on H2 SX:n konetta päivitetty monelta osa-alueelta - muun muassa imukanava, männät, sylinterinkansi, sylinteri, kiertokanki, kampiakseli, vaihteiden välitykset.

Painoa SX:ssä on 18 kiloa enemmän kuin H2:ssa. H2 SX painaa 256 kiloa (SE-malli 260kg). Polttoainesäiliö on 19-litrainen. Pyörään on mahdollista kiinnittää matkatavaralaukut.

H2 SX SE -versio sisältää jonkin verran lisävarusteita, kuten TFT LCD -näytön ja LED-sivuvalot.

https://youtu.be/GX-o5ry-_5E

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.