Bild
Seuraava artikkeli

Japanin pimeää puolta A2-kuskeille

Uutiset

Yamaha on esitellyt pienen, kaupunkikäyttöön suunnitellun MT-03-mallin, joka sopii suoraan A2-kortilla ajettavaksi.

Kuljettajan ergonomian suunnittelussa on keskitytty mukavuuteen ja pystyyn, kaikenkokoisille kuljettajille sopivaan ajoasentoon. 780-millin istuinkorkeus mahdollistaa jalkojen maahan saamisen useimmille kuljettajille. Ohjaustangon kääntökulma stopparista stoppariin on kokonaiset 68°, mikä lupailee hyvää käsiteltävyyttä. Ulkoasu on MT-perheen tapaan Mass Forward –hengen mukainen, ja pyörän silhuetti on voimaa uhkuva ja hyökkäävä. 

Kompakti kaksisylinterinen 321-kuutioinen moottori on sukua YZF-R3:n koneelle, ja MT-tyyliin se on hiottu tuottamaan reipasta kaasuvastetta. Maksimiteho on 42 hevosvoimaa ja vääntöä irtoaa liki 30 newtonmetriä. 

Pyörän pelkistetty runko käyttää moottoria kantavana osana. Muiden MT-mallien tapaan myös MT-03:n swingi on suhteellisen pitkä pidon maksimoimiseksi. Edessä vauhtia hillitsee yksi 298-millinen jarrulevy ja 2-mäntäinen satula ja takana levyn mitta on 220 milliä. ABS on vakiona.   

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.