Bild
Seuraava artikkeli
XJR 1300 on "customized by factory".
Keinon rakentama Rhapsody in Blue on antanut vaikutteita uuden XJR:n suunnittelijoille.
XJR 1300 Racer on maustettu hiilikuidulla, pikkukatteella ja clipon-tangoilla.
Deus Ex Machinan Eau Rouge on puolestaan Racerin esikuva.

Intermot: Yamaha XJR 1300 / Racer

Uutiset

Yamaha on uudistanut XJR 1300:n ja esitteli samalla mallista erikoisvarustellun Racer-version.

Yamahan suosittu XJR 1300 uusiutuu. Mallin lukoasuun on haettu vaikutteita Yamahan Yard Built -pyörien sarjasta. Yamaha kertookin, että XJR on "born customized", syntynyt rakennettuna.

Yamahalla halutaan selvästi korostaa yhteistyötä rakentajien kanssa, ja XJR 1300:n vieressä nähdään Keinon customoima edellisen mallin XJR "Rhapsody in Blue". Tyylin rakentavat kilpurityyliset satula ja tankki, sekä alumiiniset sivunumerokyltit. Tekniikaltaan pyörä on ennallaan.

Samalla esiteltiin XJR:n kilpurihenkinen Racer-versio, joka on maustettu runsaalla hiilikuidulla ja pienellä katteella. Kuten cafe racer -tyyliin kuuluu, ohjaustanko on vaihtunut cliponeihin. XJR 1300 Raceriin innoituksen on antanut Deus Ex Machinan XJR 1300 "Eau Rouge".

Vaikka sekä XJR 1300 että Racer ovat tehtaan customoimia, rohkaisee Yamaha omistajia personoimaan pyöriään edelleen, ja valmistajan tarjoama lisävarustevalikoima on runsas.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.