Bild
Seuraava artikkeli

Intermot: KTM 1290 Super Adventure

Uutiset

”Kuka nyt segmenttinsä kakkonen haluaisi olla?”, kysyttiin KTM 1290 Super Adventuren esittelytilaisuudessa.

KTM 1290 Super Adventure on enemmän kaikkea. Super Dukesta tuttu 1301-kuutioinen V2-moottori on saanut uudet kannet ja kampiakselin sekä painavamman vauhtipyörän ja se on säädetty toimimaan offroad-ajossa. Tehoa on miehekkäät 160 hevosvoimaa ja vääntöä 140 Newtonmetriä. Pyörän painoksi ilmoitetaan siedettävät 249 kiloa ilman polttoainetta.

Mahtavan moottorin lisäksi KTM on asentanut Super Adventureen aivan kaikki herkut, jota ylipäänsä seikkailupyöriin tarjolla on. Miltä kuulostaa WP:n säädettävä, puoliaktiivinen jousitus, MSC-ajonvakautusjärjestelmä, jota on vielä Super Adventurea varten hiottu entisestään – edelliseen luonnollisesti kuuluu yhdistelmä-ABS ja MTC-luistonesto – sekä valittavat ajoasetukset ja vakionopeudensäädin? Tankin tilavuus on kasvanut seitsemän litran verran 30 litraan ja jotta sen jaksaisi ajaa yhdeltä istumalta, on tuulisuojaa parannettu, sekä kahvoihin että satulaan asennettu lämmittimet.

Lue lisää aiheesta: KTM, KTM 1290 Super Adventure

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.