Bild
Seuraava artikkeli
Indian Scout -henkinen kuva-arvoitus: Löydätkö kuvasta Vesa Ylä-Outisen?

Indian ja Victory herättävät kiinnostusta messuvieraissa

Uutiset

Sekä Indian että Victory ovat esitelleet kaudelle 2015 mielenkiintoisia uutuuksia. Mallit ovat osoittautuneet Brandt-Polariksen Vesa Ylä-Outisen mukaan myös asiakkaita kiinnostaviksi.

Vesa Ylä-Outinen iloitsee Victoryn ja Indianin uutuusmallien herättämästä suuresta mielenkiinnosta. Erityisesti Indianin uuden tulemisen tehnyt Scout on otettu innolla vastaan.

- Scout on otettu todella hyvin vastaan ja olemme tehneet paperit viidestä pyörästä, kertoo Ylä-Outinen. Miehen mukaan pyöriä on saatavilla rajallisesti, joten Scoutista kiinnostuneiden kannattaa tehdä nopeita ja näyttäviä liikkeitä.

- Tällä hetkellä näyttää siltä, että tulemme myymään kiintiömme täyteen, mikä on tietenkin positiivinen ongelma, mutta siinä onkin miettimistä, mistä pyöriä saadaan lisää, Ylä-Outinen pohtii. Scoutin kysyntä on maailmanlaajuisestikin ollut niin suurta, että tuotannossa on vaikeuksia pysyä tilausten perässä.
 
Ylä-Outisen mukaan hyvin onnistunut legendaarisen mallin onnistuneen elvytys on avain Scoutin herättämään kiinnostukseen. Malli puhuttelee motoristeja, myös sellaisia, jotka eivät ole perinteisiä cruiser-asiakkaita.
 
- Ja hei, katso nyt, onhan se makea! mies nauraa.
 
Toinen Indian-uutuus on luxus-tourer Roadmaster. Mukavaan matkaamiseen suunnitellusta varustelusta voi käyttää sanaa ”täydellinen”.
- Sähkösäätöinen tuulilasi, lämmitettävät kahvat ja istuimet, LED-valot, kookkaat laukut ja niin edelleen, Ylä-Outinen luettelee.
 
- Lisäksi takalaukku on nopeasti irrotettavissa, kun sitä ei tarvitse, jolloin pyörä saa linjakkaan bagger-lookin, kertoo Ylä-Outinen.  Myös Roadmasteri on herättänyt voimakasta kiinnostusta messuvieraissa.
 

Myös Polariksen modernimpaa tyyliä edustava Victory esittelee kaksi uutuutta. Ensiksi käsittelyyn otetaan Gunner, joka on pelkistetty bobber-tyylinen pyörä.
 
- Tämä on todella perusasioihin keskittyvä pyörä, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Satula on matala, jalkatapit keskellä, koneessa on ruutia ja painopiste on matalalla. Mattaväri antaa kliinille ulkoasulle viimeisen silauksen, Ylä-Outinen kertoo.  Malli on varustettu ABS-jarruin, sama toiminto on tullut myös High-Ball- ja Broadwalk-malleihin kaudelle 2015.
 
Toinen Victory-uutuus on bagger-tyylin äärimmilleen vievä Magnum. Pyörä on varustettu nykymuodin mukaisella, 21-tuumaisella eturenkaalla, perää on laskettu, jotta laukkulinja olisi mahdollisimman sulava, istuinkorkeus on matala ja yksityiskohdat huolella viimeisteltyjä.
 
- Magnum on raju pelinavaus Bagger-luokkaan. Pyörä näyttää jo vakiomuodossaan rakennetulta, ja rohkeat värit kruunaavat kokonaisuuden. Ylä-Outinen toteaa.

Scoutista ja Gunnerista haaveilevien kannattaa myös muistaa, että uuden pyörän tilaaja saa 1000 euron arvoisen Biker’s Check -edun, joka on voimassa 1.2.2015 saakka. Biker’s Checkillä saa valita Victory- tai Indian-lisävarusteita tai asusteita valintansa mukaan.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.