Indian Scout -henkinen kuva-arvoitus: Löydätkö kuvasta Vesa Ylä-Outisen?

Indian ja Victory herättävät kiinnostusta messuvieraissa

Uutiset

Sekä Indian että Victory ovat esitelleet kaudelle 2015 mielenkiintoisia uutuuksia. Mallit ovat osoittautuneet Brandt-Polariksen Vesa Ylä-Outisen mukaan myös asiakkaita kiinnostaviksi.

Vesa Ylä-Outinen iloitsee Victoryn ja Indianin uutuusmallien herättämästä suuresta mielenkiinnosta. Erityisesti Indianin uuden tulemisen tehnyt Scout on otettu innolla vastaan.

- Scout on otettu todella hyvin vastaan ja olemme tehneet paperit viidestä pyörästä, kertoo Ylä-Outinen. Miehen mukaan pyöriä on saatavilla rajallisesti, joten Scoutista kiinnostuneiden kannattaa tehdä nopeita ja näyttäviä liikkeitä.

- Tällä hetkellä näyttää siltä, että tulemme myymään kiintiömme täyteen, mikä on tietenkin positiivinen ongelma, mutta siinä onkin miettimistä, mistä pyöriä saadaan lisää, Ylä-Outinen pohtii. Scoutin kysyntä on maailmanlaajuisestikin ollut niin suurta, että tuotannossa on vaikeuksia pysyä tilausten perässä.
 
Ylä-Outisen mukaan hyvin onnistunut legendaarisen mallin onnistuneen elvytys on avain Scoutin herättämään kiinnostukseen. Malli puhuttelee motoristeja, myös sellaisia, jotka eivät ole perinteisiä cruiser-asiakkaita.
 
- Ja hei, katso nyt, onhan se makea! mies nauraa.
 
Toinen Indian-uutuus on luxus-tourer Roadmaster. Mukavaan matkaamiseen suunnitellusta varustelusta voi käyttää sanaa ”täydellinen”.
- Sähkösäätöinen tuulilasi, lämmitettävät kahvat ja istuimet, LED-valot, kookkaat laukut ja niin edelleen, Ylä-Outinen luettelee.
 
- Lisäksi takalaukku on nopeasti irrotettavissa, kun sitä ei tarvitse, jolloin pyörä saa linjakkaan bagger-lookin, kertoo Ylä-Outinen.  Myös Roadmasteri on herättänyt voimakasta kiinnostusta messuvieraissa.
 
Myös Polariksen modernimpaa tyyliä edustava Victory esittelee kaksi uutuutta. Ensiksi käsittelyyn otetaan Gunner, joka on pelkistetty bobber-tyylinen pyörä.
 
- Tämä on todella perusasioihin keskittyvä pyörä, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Satula on matala, jalkatapit keskellä, koneessa on ruutia ja painopiste on matalalla. Mattaväri antaa kliinille ulkoasulle viimeisen silauksen, Ylä-Outinen kertoo.  Malli on varustettu ABS-jarruin, sama toiminto on tullut myös High-Ball- ja Broadwalk-malleihin kaudelle 2015.
 
Toinen Victory-uutuus on bagger-tyylin äärimmilleen vievä Magnum. Pyörä on varustettu nykymuodin mukaisella, 21-tuumaisella eturenkaalla, perää on laskettu, jotta laukkulinja olisi mahdollisimman sulava, istuinkorkeus on matala ja yksityiskohdat huolella viimeisteltyjä.
 
- Magnum on raju pelinavaus Bagger-luokkaan. Pyörä näyttää jo vakiomuodossaan rakennetulta, ja rohkeat värit kruunaavat kokonaisuuden. Ylä-Outinen toteaa.

Scoutista ja Gunnerista haaveilevien kannattaa myös muistaa, että uuden pyörän tilaaja saa 1000 euron arvoisen Biker’s Check -edun, joka on voimassa 1.2.2015 saakka. Biker’s Checkillä saa valita Victory- tai Indian-lisävarusteita tai asusteita valintansa mukaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: