Bild
Seuraava artikkeli

Husqvarnalta uusi supermoto

Uutiset

Husqvarna on esitellyt ensimmäisen uuden supermotomallin, FS450:n. Mallin painoksi ilmoitetaan 110 kiloa kuivana ja tehoksi 60 hevosvoimaa.

 

KTM:n toimitusjohtaja Stefan Pierer ilmoitti Husqvarnan hankittuaan, että se tullaan yhdistämään Husabergin kanssa ja merkki palaa siinä mielessä juurilleen. Myös se, että supermotomallejä tullaan valmistamaan Husqvarnan merkillä, oli tiedossa. Nyt peli supermotomallien osalta on avattu, Husvarna FS450:n esittelyn muodossa.

FS450 perustuu motocrossmalli FC450:een, ja runko on kromimolybdeenia, svingi alumiinia ja vakiona 11500 rpm kiertävä, 450-kuutioinen moottori on varustettu yhdellä yläpuolisella nokka-akselilla. Moottorin tehoksi ilmoitetaan 60 hevosvoimaa ja voima välittyy viisivaihteiselle laatikolle Adlerin luistokytkimen kautta. 

48-millinen etuhaarukka sekä takaiskunvaimennin ovat WP:n tuotantoa, joustomatkat ovat 280 milliä edessä ja 292 milliä takana. Pysäyttämisestä huolehtivat Brembon tuotteet, edessä on radiaalisatula ja 310-millinen levy. Pyörän painoksi ilmoitetaan 110,5 kiloa ilman polttoainetta.

 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.