Suomen ensimmäisen Zeron omistaja pääsee ehkä jo ensi viikolla kurvailemaan SR:llään.

Ensimmäinen Zero myyty Suomeen

Uutiset

Viime viikolla uutisoitiin Zeron saapumisesta Suomeen. Ensimmäinen pyörä on myyty jo ennen merkin virallista esittelyä Suomessa.

Suomeen Oy Brandt Ab:n toimesta saapuva yhdysvaltalainen sähkömoottoripyörämerkki Zero on herättänyt kiinnostusta ja ensimmäinen pyörä on jo myyty. Ensimmäinen tilaus koski malliston huipulta löytyvää SR 13.0 -nakupyörää ja pyörän luovutus on vuorossa ensi viikolla.

Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että ensimmäinen pyörä myytiin ennan merkin esittelyä Suomessa; Zeron Suomen ensi-ilta järjestetään torstaina 12.5. Bike world -myymälöissä, joissa malleja on nähtävissä ja koeajettavissa klo 10.00 alkaen. 

Uutuutena Zero tarjoaa S- ja FXS-malleista A1-kortilla ajettavia 11-kilowattisia versioita, joiden kohdalla huomionarvoista on se, että ainoa ero isompiinsa on mallien rajoitettu jatkuva teho sekä huippunopeus. Vääntöä käytössä on samat 90 Nm kuin isommissakin versioissa, mikä tekee Zero-malleista epäilemättä A1-luokan suorituskykyisimpiä pyöriä. Samaten A1-mallien runko, jousitus ja jarrut ovat identtiset kookkaampien mallien kanssa. 

Verolliselta hinnaltaan 11-kilowattinen Zero S on 18 654,44 euroa ja Zero FXS 14 683,53 euroa. 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: