Bild
Seuraava artikkeli
Suomen ensimmäisen Zeron omistaja pääsee ehkä jo ensi viikolla kurvailemaan SR:llään.

Ensimmäinen Zero myyty Suomeen

Uutiset

Viime viikolla uutisoitiin Zeron saapumisesta Suomeen. Ensimmäinen pyörä on myyty jo ennen merkin virallista esittelyä Suomessa.

Suomeen Oy Brandt Ab:n toimesta saapuva yhdysvaltalainen sähkömoottoripyörämerkki Zero on herättänyt kiinnostusta ja ensimmäinen pyörä on jo myyty. Ensimmäinen tilaus koski malliston huipulta löytyvää SR 13.0 -nakupyörää ja pyörän luovutus on vuorossa ensi viikolla.

Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että ensimmäinen pyörä myytiin ennan merkin esittelyä Suomessa; Zeron Suomen ensi-ilta järjestetään torstaina 12.5. Bike world -myymälöissä, joissa malleja on nähtävissä ja koeajettavissa klo 10.00 alkaen. 

Uutuutena Zero tarjoaa S- ja FXS-malleista A1-kortilla ajettavia 11-kilowattisia versioita, joiden kohdalla huomionarvoista on se, että ainoa ero isompiinsa on mallien rajoitettu jatkuva teho sekä huippunopeus. Vääntöä käytössä on samat 90 Nm kuin isommissakin versioissa, mikä tekee Zero-malleista epäilemättä A1-luokan suorituskykyisimpiä pyöriä. Samaten A1-mallien runko, jousitus ja jarrut ovat identtiset kookkaampien mallien kanssa. 

Verolliselta hinnaltaan 11-kilowattinen Zero S on 18 654,44 euroa ja Zero FXS 14 683,53 euroa.  

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.