Energica Ego-sähkösportti esitellään Utrectin mp-näyttelyssä

Uutiset

Energica Motor Company esittelee Ego-sähkösporttinsa Hollannissa, Utrechtin MOTORbeurs-näyttelyssä.

Italialainen sähkömoottoripyörävalmistaja Energica esittelee Ego-sporttipyöränsä Hollannissa, Utrechtissa 26.2.-1.3. järjestettävässä Motorbeurs-näyttelyssä. Hollanti on valikoitunut näyttämöksi, sillä yhtiön mukaan se on maailman sähköajoneuvoystävällisin valtio. Muun muassa latauspisteverkosto on kattava ja julkinen kannuste sähköajoneuvoille on merkittävä. Samalla julkaistaan Electric Motorcycle Nederlandin ja Energican välinen yhteistyösopimus.
 
- Kansainvälisen kauppiasverkoston rakentaminen on projektillemme elintärkeää. Kaikki Energica-kauppiaat ovat myös partnereitamme, tulemme heidän kanssaan rakentamaan Energicasta kansainvälisen menestystarinan, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Livia Cevolini.
 
Energica Ego on italialaisvalmisteinen sähkömoottoripyörä, jonka moottori tuottaa 195 Nm vääntöä nollasta kierroksesta eteenpäin, minkä turvin 0 -100 km/h taittuu alle kolmessa sekunnissa. Huippunopeus on rajoitettu 240 kilometriin tunnissa. Pyörän toimintasäteeksi luvataan karvan alle 200 kilometriä, ja 85% lataus hoituu 30 minuutissa. Egon hinta Italiassa on 25000 euroa.  

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: